sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Fitness Expo tunnelmia

Expoviikon päivittelyt jäivät hieman kiireiden takia. Jälleen kerran on expot takana.
Lauantai alkoi aamukuudelta aikaisin JeiSsin ja Mihkelin kanssa mentäessä pelipaikoille hyvissäajoin. Backstagella oli tuttu tunnelma eli porukka alkoi kasailemaan itseään koitoksiaan varten, äijille tsempit ja sitten itse myyntihommiin. Paljon näki tuttuja ja jotkut tulivat jopa ottamaan videoita, toivottavasti en antanut liian tympeää kuvaa, väsy ja kiire olivat kovia:



Kuva 1. Mens Physique top 3. Johannes Leivo(2), Joonas Palmgren(1) ja Jaani Inkinen(3)
Mihkel suoritti kiitettävästi Pachovillassa hampparihaasteen, harmi etten ollut mukana :) Kuulemma 16 000 kcal meni rikki, huhhuh siinä mentiin heittämällä yli sen kymppitonnin.

Kuva 2. Mission accomplished, arvostan!

Messualueella oli hyvä tiimihenki, Joelin ja Tiinan kanssa ryhmäkuvassa:

Kuva 3. Väinö, Tiina Vaskelainen ja minä.
Kuva 4. Ilon kautta toiseen EXPO-päivään.

JeiSsi oli kovassa sarjassa kuudes ja mielestäni olisi voinut sijoittua paremminkin. Mihkel neljäs, siinä sarjassa olikin sitten n.8 todella kovatasoista äijää. Jarkolla meni kaikki putkeen, ja tähtäimet on asetettu 2 vuoden päähän, sama sarja, kovempi äijä. Katsotaan kuinka käy, nyt jäi massassa vähän jälkeen, ja värit ensi kerralla tummemmiksi niin ei voi hävitä ;) Kattokaa nyt tota vaparia, mielestäni päivän paras:

http://www.youtube.com/watch?v=k8sNN8wcu7M

Pakkotoiston galleriasta näkee mielestäni parhaat kuvat. Mielestäni Jarkko ei hävinnyt yhtään posea finaalissa mutta näillä mennään =)

Lauantaina aivan kuolleena hotellille, siellä univelkoja pois ja aamupalan kautta takasin pelipaikoille, hyvät maisemat avautui hotellin ylimmästä kerroksesta ja väsynyt aamuvideo hetken mielijohteesta:


Tuukka vei CBB:n ja lähetettiin Itävallassa järjestettäviin MM-kisoihin edustamaan suomea 15-18.11, hieno juttu!

Niin ja Tommi Lamminaho voitti Athletic Fitnessin, Jari Lampi viimeinen. Missä kuvia ja videoita, on jälleen heikkoa uutisointia ja lajin nostamista. Mielestäni kyseesä on laji, missä on paljon potentiaalia Suomessakin jos vain järjestävät viitsisivät hieman panostaa asiaan.

Bodya ei tällä kertaa paljon seuraillut mutta Ovaskainen tosiaankin räjäytti pankin, eikä Killekään huono ollut.  Harri Forsberg myös tyylikkään näköinen ja lähtee myös edustamaan Suomea.

Annalle Onnittelut Bikini Fitnessin ammattilaiskisan voitosta ja Kati Alanderille Pro Figuren voitosta, tsemppiä Vegasiin!

Pro-kisatkin pääsin katsomaan ja livenä todella vakuuttavan näköistä!
Lesukov oli kova ja näkemisen arvoinen mutta liian löysä, pisteet vaparista. Jerry veti todella hyvin ja oli elämänsä kunnossa ja nyt varmaan tietää enkuksi numerot paremmin, arvostan. Bullille tsemppiä eteenpäin mennään ja ens kerralla sitten erilaista loadingia jos kannattaa ladata ollenkaan, aina 3 weeks out-kuvat on niitä parhaita ottaen toki huomioon sen että salikuvat on salikuvia.


Voiton nappasi esteettinen Baitollah Abbasbour.





Messuilta mukaan tarttui mm.

Micro Whey Active, Maku Vanilija-Päärynä
http://www.sportsnutrition.fi/micro-whey-active-p-784.html

Kuullut kehuttavan tätä makua joten täytyy itse kokea =)

Muscle Testo Pac 120 tab 
http://www.sportsnutrition.fi/muscle-testo-p-832.html

Yleensä olen testoboostereita kohtaan melko skeptinen, mutta tässä näkyi olevan kohtalainen tuoteyhdistelmä, joka siis sitältää:

DAA:ta, Nokkosuutetta, Inkivääriuutetta, Avena Sativa-uutetta, Tribulus terrestistä, sinkkiä, b6:sta, seleeniä ja D-vitamiinia. DAA:n sisältyminen sai minut tätä tuotetta kokeilemaan, ja tuskin noista muista haittaakaan on. DAA nimittäin toimii ainakin itsellä, suosiolla olen ohjeen mukaan käyttänyt kausiluonteisesti, eli 2-3kk putkeen ja välissä ainakin 1kk tauko. Suositus yli 25-vuotiaille.

Muscle Amino Fusion, maku Orange Breezer

http://www.sportsnutrition.fi/muscle-amino-fusion-500g-p-795.html

Tässäkin DAA:ta, otan tätä tuotetta n. 15g siis treenin aikana ja rikastan about samala määrällä bcaa-jauheetta. Tuotteessa on siis DAA:n lisäksi suht reilumäärä EAA:ta,Glutamiini- ja Arginiinimalaattia, sinkkiä, magnesiumia sekä D-vitamiinia. Tämä kombou todellakin puskuroi maitohappoja eikä kroppa jää takuulla tyhjäksi treenin aikana ;) Glykogeenin määrä toki vaikuttaa eniten, mutta tällä voi täydentää joko tyhjää tai täyttä kroppaa.

C-vitamiini 1000mg

http://www.sportsnutrition.fi/cvitamiini-1000mg20-poretablettia-p-1083.html

Vahva ja miellyttävän citrus-maun antava C-vitamiinivalmiste poretablettimuodossa, helppo laittaa esim aamujuomaan tai treenin jälkeiselle aterialle. 1 poreessa on gramma(1000mg) C-vitamiinia, joten puolikaskin vaikuttaa jo immuunitasoon.

Vanha treenilaukkukin alkaa jo olla pohjasta rikki, joten tyylikäs ja kompakti SELF-laukku tuli kuin tilauksesta.

Kuva 5. Expo-tulijaisia,paljon kiitoksia sportsnutritionille!


Seuraavana päivänä työtaisteluiden jälkeen taistelemaan, niin hyviä selkiä oli lava täys joten pakko rankoa huolella eli takareidet selkä pohkeet:

1.Kulmasoutu 49kg:n kp 10,12,15,20,15,12,10kpl per käsi
-kaikki lähestulkoon putkeen about vartissa, auts

2.SJMV kp korokkeelta(1 levy) 33,5kg 12,15kpl, 49kg 12,15kpl

3.Takareisikoukistus maaten 25kg 5x15kpl -> SJMV korokkeelta(1 levy) 33,5kg:n kp 15kpl

4.T-kulmasoutu pikkukiekoilla 10x50kg,10x60kg 10x70kg, 10x70kg -> 10x60kg -> 10x50kg

5.Pohkeet 1 jalalla puolaluissa 4x25kpl per jalka, 2 ekaa 10kg lisäpainolla

6.Leuat myötäote 15,10, 10neg, joista 5 viimeistä hypäten

Hyvällä sykkeellä mentiin, treenaamaan päiväunien jälkeen liian myöhään, toivotaan että saa unta, aikainen herätys taas.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti