keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Heikompien tukemista, lisäravinnetäydennystä

Maanantaina sujuvasti 12h töitä jonka jälkeen pihahommia. Tiistaina hirveessa hedarissa töihin ja suoraan Fit1 kuntosalille.  Tuli muuten varauduttua tuplaeväillä tähän päivään. Suuri stressi, pitkä istumamaraton, keskittyminen pitkän kaavan mukaan,  lyhyet unet ja ennen kaikkea hermoja vaativat asiat verottavat, ja tilalle pitää saada vastapainoa edes jostain.

Kunnon ruuat,eli 2  isoa salaattilaatikkoa, paljon lihaa ja pähkinöitä, plus tietenkin salimatkalla muscle speediä siemaillen =) Näillä eväillä mentiin. Salin edessä lämmittelin 10 minuuttia ulkosalla kuuden aikoihin illalla. Ei ainakaan pääse palamaan =)

Kuva 1. Ennen treeniä lämmittelyt salin edessä, jostain se brunakin on tänä kesänä revittävä? Solkkua en ole vähään aikaan tukenut.

Olisihan se ihan kiva päästä rantakuntoon, mutta toimistohommat meinaa vallata ainakin alkukesän joten maitovalaanako tässä mennään tämä kesä? Salilla oli porukkaa kun pipoa eli sävellystä taas.

1.SJMV 45kg:n kp 10,12,15kpl -> selänojennus 10kg tanko niskan takana 10,12,15kpl
-koko setti lähes putkeen, alaselkä liekeissä

2.SJMV tangolla tuntumalla 140kg 5x4-8kpl

3.Jalannostot roikkuen 4x12kpl
-10 syvähengitystä sarjojen välissä

4.Vaakaprässi 120-150kg 5x12-15kpl

5.Istumaanousut -> pidot punnerrusasennossa (2x 20 -> max)

6.Vipuvarsisoutukone 50kg per puoli neg  + perään normisoutua jarruttaen selkeästi vähemmän 6+6,7+7,8+8kpl

7.Ylätaljakone 70-80kg 4x12-15kpl

Paidassa ei kuivia kohtia, joten ehkä tein jotain oikein =)

Kirjoitin aika pitkän vuodatuksen heikompiosaisten ja  yksinäisten ihmisten kannustamisesta, mutta referoin sen mielummin: Tukekaa lähimmäistänne ongelmissa, liian paljon näkyy syrjäytyneitä joita lähimmät ystävätkin halveksuvat eivätkä kannusta tai edes yritä löytää hyviä puolia. Kyllä kaikki kaipaavat seuraa ja tukea vaikkeivat sitä suoraan sano.

Kannustakaa muitakin kun niitä pinnalla olevia ylisosiaaleja yksilöitä ja ajatelkaa asioita muualtakin kun omasta näkökulmasta. Ja ne joilla asiat on kunnossa, älkää jättäkö kelkasta pudonneita!
Ei muuta, viikko on täynnä taistelua mutta "flames are burning higher", koittakaa jaksaa painaa unelmienne eteen ja tehdä ongelmienne poistamiseksi töitä pitkän aikavälin tavoittein jos se mitenkään on mahdollista, lopussa kiitos seisoo.

Kuva 2. Kuin väsynyt äijä arki-iltaisin sitä on? Ruuan jälkeen taas uudelleensyntymä.

Kävin hakemassa postista lisäravinnepäivitystä:

Self Vitamin D3 125mcg/100tab

http://www.sportsnutrition.fi/self-vitamin-125mcg100tab-p-789.html?manufacturers_id=13

Minulla vahva D-vitamiini on ehdoton lisäravinne lukuisten hyötyjensä ansiosta, tässä hyvin kilpailukykyinen tuote. 125mcg nautin ympäri vuoden, tosin auringon ansiosta otan tuon annoksen nyt kesä-aikaan vain joka toinen päivä. Viime vuoden kisadieetillähän söin ohjeen mukaan D-vitamiinia 2x vko suuria annoksia, jolloin saatiin d-vitamiini imeytymään tehokkaammin. Poliquinilla on aika kattavia tutkimuksia D-vitamiinista. Vaihtelu virkistää ja kannattaa tosiaan kokeilla edes jonkin aikaa. Lisää kannattaa lukea mm.tuolta löytyy suomen kielelle käänettyä tiukkaa asiaa:

http://www.charlespoliquin.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/875/Viisi_askelta_D-vitamiinitasojen_hallintaan.aspx?lang=FI

Micro Whey Active Pancake 500g

http://www.sportsnutrition.fi/micro-whey-active-pancake-500g-p-1063.html

Onko tässä nyt se ensimmäinen pannukakku joka onnistuu jopa minulta helposti? Ja vielä ilman cheattausta ;)

Nitro Expand 500g
http://www.sportsnutrition.fi/nitroxpand-500g-p-930.html

-Kokeiluun uusi kofeiiniton boosteri. Saa nähdä mihin tästä on, pohjoismaissa jo suosittu päätään nostava mielenkiintoinen tuote.

Muscle BCAA 211 500g

http://www.sportsnutrition.fi/muscle-bcaa-500g-p-804.html

Appelsiininamakuinen BCAA-valmiste, joka ajaa mainiosti boosterin asiaa. Lisäksi Glysiini-alaniini(2,3g/annos) auttaa kasvuhormonin tuotannossa.  Siitä puheenollen ,nyt dieetillä lisään glysiinin määrää pikkulijaa 3g/pvä -> 10g/pvä, eli palkkariinkin tulee taas sitä laitettua. Poliquin suosittelee tästäkin suurempia määriä, mutta nyt 10g/vrk saa riittää kun ei ole kisat edessä ;) Glysiini on edullinen aminohappo kemikaalien poistoon ja kasvohormonien lisäämiseen, omiaan dieetillä =)

Synerlin 120 tab

http://www.sportsnutrition.fi/synerlin-p-983.html

Edullinen Selffin ykkös rasvanpolttaja, sisältää vihreää teetä, dendrobiumia ja kofeiinimalaattia suht reilu määrät. Nyt kesäkuntoon helpotusta =)

Vita-Min 60cap
Vahva monivitamiini, mukana aikalailla mm. mineraaleja.

Kuva 3. Kiitos Self, Thank You Self ! Noista makkaroista eroon mm.taustalla olevien tuella!

Hyvää viikonjatkoa, hymyä huuleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti